Onze beweegprogramma’s voor iedereen die fit wil blijven

Eigenlijk weet iedereen het wel; bewegen is goed voor je. Met regelmaat en afwisselend bewegen is ontzettend belangrijk om fysieke klachten te voorkomen, maar ook om fysieke klachten na herstel niet meer terug te laten komen. Daar helpen we u bij Fysiotherapie Lombardijen graag bij.

Op een laagdrempelige manier en in een vertrouwelijke omgeving bieden we u verschillende beweeggroepen aan. Voor ieder wat wils!

In onze praktijk bieden we u de volgende beweegprogramma’s aan:

Wilt u gaan sporten of een conditie opbouwen, maar u durft zich niet zo goed bij een club aan te sluiten? Bent u bang bent dat sporten u pijn of klachten gaat geven, maar wilt u toch een gezondere levensstijl? Vindt u het vervelend om een sportschool te bezoeken met alleen maar jonge mensen? Of zoekt u een gezellig damesgroep?

U kunt u bij ons terecht. Wij kijken samen met u naar wat voor u geschikt is en hoe we dit het beste kunnen opbouwen.  

De beweeggroepen bij Fysiotherapie Lombardijen kenmerken zich door de professionele expertise van de trainers en de gezelligheid binnen de groep. De training zelf is altijd afgestemd op het niveau waarop de conditie of lichamelijke gesteldheid zich bevindt.

Na elke training is er altijd gelegenheid om met elkaar na te praten en is er ruimte om een kopje koffie of thee te drinken.