Personal training (op advies van fysiotherapeut)

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie. Dit is geschikt voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid en fitheid wil werken. Ieder mens is anders en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan de ideale manier om uw doelen te behalen én te behouden.

Trainen met een (medical) personal trainer betekent dat u voor een langere periode heel gevarieerd en op uw eigen niveau sport voor een gezonde(re) en energieke(re) leefstijl. Uiteraard is er aandacht voor eventuele fysieke klachten en herstel van de belastbaarheid van uw lichaam.

Met uw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mentale coach, vertrouwenspersoon gaat u sneller vooruit. Bovendien krijgt u advies op het gebied van sport, bewegen en voeding.

Personal training is mogelijk:

  • voordat u een operatie moet ondergaan en u fit wilt zijn
  • nadat u hersteld bent van een operatie of revalidatie en lekker wilt blijven sporten
  • als u tijdens uw revalidatie extra wilt bewegen
  • als u ondanks blijvend letsel onder begeleiding wilt blijven sporten
  • als u individueel wilt sporten, maar een drukke sportschool niet ziet zitten
  • als u zich niet op uw gemak voelt tijdens het sporten met anderen

Uw persoonlijke training gaat altijd op afspraak. We hanteren een strippenkaartsysteem (zie tarieven).

Wilt u weten hoe een persoonlijke training er voor u uit kan zien? Bel voor meer informatie of een afspraak voor uw eerste les met +31 10 419 08 40 of stuur ons op dit nummer een Whatsappje. Mailen mag natuurlijk ook naar info@fysiotherapielombardijen.nl.