Hoe ons team u in beweging houdt

In onze praktijk werken therapeuten vanuit diverse disciplines met elkaar samen. Uw vaste contact of behandelaar overlegt regelmatig met collega’s over de toepassingen in zijn of haar vakgebied. Omdat we kennis uitwisselen en ervaringen delen, vullen we elkaar niet alleen aan en leren we van elkaar, maar we kunnen u nog beter te helpen.

Soms zit de oplossing van een probleem in een kleine aanpassing. Die aanpassing kan betrekking hebben op uw behandeling bij uw therapeut of bijvoorbeeld een eenmalig bezoek aan een collega.

Door mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen binnen de paramedische zorg, bijscholing en onze deelname in activiteiten buiten de praktijk blijven we altijd vindingrijk in het aanbieden van maatwerk zorg.

Ons team bestaat uit betrokken mensen die aandacht hebben voor uw persoonlijke omstandigheden en bij wie helpen en beter maken in het bloed zit. Ontmoet onze mensen op deze pagina of maak een afspraak met een van onze teamleden en kom naar onze praktijk.

Stephan Muller<br />
Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, praktijkeigenaar

Stephan Muller
Fysiotherapeut, Sportfysiotherapeut, praktijkeigenaar

Sport en vrij bewegen is fantastisch. Ik deel mijn passie graag met anderen. Niet voor niets zet ik me al jaren in om mensen te helpen bewegen. Als docent Lichamelijk Opvoeding motiveerde ik van 2003 tot 2016 jonge mensen in het voortgezet onderwijs om met plezier te sporten.

Mijn opleiding aan de Sportacademie (ALO) wilde ik graag aanvullen met fysiotherapie (Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie, Thim van der Laan). Als eigenaar van Fysiotherapie Lombardijen (sinds 2012) kan ik mijn brede ervaring inzetten voor mensen voor wie sporten niet altijd vanzelfsprekend is.

Als fysiotherapeut sta ik open voor alle klachtenbeelden waar fysiotherapie bij kan helpen. Daarbij hebben sportblessures, schouderklachten en langdurige rug- en nekklachten mijn bijzondere aandacht. Naast therapeut zal ik zeker als uw ‘coach’ samen met u naar uw herstel toewerken.

Specialisaties:

  • Medical Personal Trainer
  • Fysieke trainer voetbal
  • Kinesiotaping
  • Sportspecifieke revalidatie
  • Orthopedische Revalidatie
  • Myofasciale therapie

Zelfs in privétijd zet ik mijn passie in. Onder andere voor de Nederlandse marathonlopers tijdens de New York City Marathon in samenwerking met Marathons International, als (sport) fysiotherapeut / hoofd medische staf bij voetbalvereniging RKSV Spartaan’20 in Rotterdam en als sportrevalidatietrainer/fysiotherapeut/verzorger bij ROPARUN.

Ik luister aandachtig naar uw verhaal en stel me zo goed mogelijk uw situatie voor. Samen komen we tot een doelgerichte oplossing om u van uw klachten af te helpen.

Marita Knepper<br />
Fysiotherapeut, Manueel therapeut

Marita Knepper
Fysiotherapeut, Manueel therapeut

Ik werk als fysiotherapeut en manueel therapeut bij Fysiotherapie Lombardijen. Hier krijg ik de ruimte om te doen wat ik belangrijk vind, namelijk een zo goed mogelijk resultaat te bereiken voor de mensen die ik help.

Tijdens mijn eerste opleiding aan de Hogeschool Utrecht ben ik in aanraking gekomen met de verschillende kanten van het vak fysiotherapie. Ik werkte eerst bij een particuliere praktijk die verbonden is aan een grote internationale organisatie. Hierdoor zag ik veel werkgerelateerde rug- en nekklachten. Ik ontdekte dat mijn voorkeur uitgaat naar het behandelen van mensen in een particuliere praktijk. Het persoonlijke contact en direct resultaat zien van je werk sprak me aan.

De ervaring in mijn werk leidde ertoe dat ik behoefte had me te verdiepen in kennis om mensen nog beter te kunnen helpen. In 2013 studeerde ik af aan Hogeschool Utrecht als Master in de Orthopedische Manuele Therapie. Deze toevoeging geeft mij meer mogelijkheden in de behandeling en het biedt doorgaans sneller resultaat dan algemene fysiotherapie.

Naast mijn werk als manueel therapeut ben ik getrouwd en moeder van twee fantastische jongens. De combinatie van mijn werk in de praktijk en mijn gezin thuis is precies goed verdeeld. Het geeft mij op deze manier energie om die dingen te doen die ik erg leuk vind.

Ik ontmoet u met enthousiasme en ben enorm gemotiveerd om u te helpen.

Maikel Ridderinkhof Fysiotherapeut

Maikel Ridderinkhof
Fysiotherapeut

Tijdens mijn werk als tennisleraar ontdekte ik dat ik beweging en de mogelijkheden die het bracht me enorm interesseerde. Ik startte in 2015 met de opleiding fysiotherapie en studeerde in 2019 af. Wat mijn studie en praktijkervaring me leerde, is dat zelfredzaamheid van een client de centrale rol verdient. Daarom is het belangrijk om vanuit het team te werken en alle disciplines te bundelen om u de best mogelijke zorg te bieden.
De afgelopen jaren heb ik verschillende behandelmethodes mogen leren. Ik heb inmiddels veel met taping en myofasciale technieken gewerkt, in combinatie met oefentherapie. Voor mij blijft het een fijne balans tussen hands-on en hands-off technieken. Ook de verdieping in revalidatietrajecten en return to play (sport) is mooi, omdat het specifiek geldt voor elke sport.

Komt u mij onder behandeling? Dan krijgt u de beste zorg die ik kan bieden. In combinatie met een functionele toevoeging in uw eigen dagelijkse routine probeer ik u zo snel mogelijk uit de praktijk te krijgen en te houden!

Ik ontmoet u graag in onze praktijk en ben eerlijk en open over de mogelijkheden. Trouw aan mijn motto: ‘Er zijn geen beperkingen, alleen uitdagingen!’ help ik u graag van uw klachten af. Samen kunnen we alles.

Denise Zuijderduijn<br />
Oedeem- en oncologiefysiotherapeute

Denise Zuijderduijn
Oedeem- en oncologiefysiotherapeute

Vanaf maart 2020 werk ik als oedeem- en oncologie-fysiotherapeute bij Fysiotherapie Lombardijen. Nadat ik in 2006 ben afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Rotterdam, ben ik me al snel me gaan specialiseren als oedeemtherapeute.

In mijn beroep kom ik veel in aanraking met cliënten die kanker hebben of hebben gehad. Dat maakt de band met mensen heel speciaal. Je kunt ze helpen en een luisterend oor bieden. Voor mij was het dan ook een logische stap om me verder te specialiseren als oncologie-fysiotherapeute. In 2017 heb ik de Master Oncologic Physical Therapy afgerond aan de Avans+ in Breda.

Ik ben een enthousiaste, zorgzame en betrokken therapeut. De patiënt staat voor mij centraal en daarbij kijk ik niet alleen naar uw lichamelijke klacht maar vooral naar het complete plaatje. 

Maryam Tabibi<br />
Diëtiste

Maryam Tabibi
Diëtiste 

Ik 2009 ben ik in Den Haag afgestudeerd als diëtist na een vierjarige HBO-studie aan de ‘Hogeschool voor Voeding en Diëtetiek’.

Al snel na mijn afstuderen ben ik aan het werk gegaan in een ‘Diëtisten- en Bewegingspraktijk’.
Daarnaast ben ik op vijf basisscholen in Rotterdam mijn werkzaamheden gaan verrichten.

Sinds maart 2011 ben ik met plezier mijn eigen praktijk gestart in het Rijnmondgebied.

Ik vind persoonlijke begeleiding erg belangrijk.

Uitgaand van uw situatie en wensen wordt er samen met u het dieet uitgewerkt in praktische adviezen die voor u toegesneden zijn.

Daarbij ligt de nadruk ook op stimuleren en motiveren om het bereiken en vooral ook het behouden van succes gemakkelijker te maken.

Wanneer naar de diëtist?

U kunt naar de diëtist voor alle voeding gerelateerde vragen.

Denk bijvoorbeeld aan de volgende klachten:

– Overgewicht
– Ondervoeding
– Ondergewicht
– Diabetes Mellitus
– Verhoogd Cholesterol
– Verhoogde bloeddruk
– Maag- en darmklachten

Ook voor algemene vragen over voeding kunt u bij ons terecht:

– Vegetarisch eten
– Voeding en zwangerschap
– Bloedarmoede (ijzertekort)
– Sport/beweging en voeding
– Gewichtstoename tijdens overgang
– Aanleren van gezond eetpatroon

Behalve met voedingsbegeleiding werkt onze diëtiste met een impedantiemeting. De BIA- of impedantiemeting is een meting van de elektrische weerstand van het lichaam.Deze weerstand wordt bepaald door de verhouding vet, spierweefsel en water in uw lichaam. Naast de totale weerstand wordt ook de weerstand van de actieve lichaamscellen (spiercellen) gemeten.

Uit deze twee getallen kan samen met het gewicht, lengte en leeftijd de exacte samenstelling van uw lichaam berekend worden.
Dus vindt u het vreemd dat u geen verschil ziet op de weegschaal terwijl u veel sport en beter op uw voeding bent gaan letten, hiermee kunnen we de veranderingen in uw lichaam laten zien!

Bel voor meer informatie: 06-16033557
Of stuur een e-mail: info@dietistenpraktijktabibi.nl

Veel meer informatie kunt u vinden op haar eigen website.

Feven Kidane
Office manager

 

Clifton Ottens<br />
Personal trainer

Clifton Ottens
Personal trainer

Een persoonlijke benadering met echte aandacht om vanuit uw startpositie naar uw doelen te komen, leidt tot ongekende prestaties. Als personal trainer ben ik verbonden aan Fysiotherapie Lombardijen voor op maat gemaakte programma’s voor een juist beweegpatroon. 

Vanuit mijn achtergrond en expertise in krachttraining, martial arts en yoga kan ik voor u een uniek trainingsprogramma samenstellen die u leuk vindt én volhoudt. Daarbij ondersteun ik u in:

  • bewustwording van uw bewegingscapaciteit
  • herstel van een blessure en voorkomen van terugval
  • doelgericht trainen
  • balans tussen fysieke en mentale gesteldheid

Als personal trainer ga ik net wat dieper en uitvoeriger in op het specifieke trainen dat soms nodig is om optimaal resultaat te behalen. Daarnaast kan de (sport)fysiotherapeut inspringen bij eventuele blessures die uw training in de weg staan. Deze wisselwerking met de andere specialisten heeft al vele cliënten geholpen bij het behalen van hun persoonlijke doelstelling. Bijvoorbeeld een succesvollere revalidatie of betere conditie voordat zij een operatie moesten ondergaan.

Fysiotherapie Lombardijen besteedt veel aandacht aan een juist beweegpatroon. Naast adviezen tijdens de behandelingen, zijn er ook specifieke beweeglessen, waaronder personal training.

Ik ben betrokken bij alle mensen die ik train. Mijn discipline en doelgerichtheid werkt aanstekelijk. Ik laat u daar graag van meeprofiteren.

Clifton Ottens<br />
Personal trainer

Meliha Rashiti
Office assistent

 

 

Clifton Ottens<br />
Personal trainer

Carmen Doest
Office assistent