Therapievormen bij uw fysiotherapeut

Bij Fysiotherapie Lombardijen bieden we diverse therapievormen. Soms komt u bij ons via uw huisarts of uw specialist in het ziekenhuis. Bent u geblesseerd of heeft u klachten aan uw spieren, gewrichten of pezen, dan mag u ook direct contact opnemen met ons. In dat geval worden de meeste behandelingen gewoon vergoed door uw zorgverzekering.

Tijdens een eerste gesprek (intake) stellen we u behoorlijk wat vragen. Misschien zijn het vragen die u al eerder beantwoordt heeft aan uw huisarts of specialist. Om een juiste diagnose te maken of de beste keuze van therapie willen we u toch graag beter leren kennen. Het stellen van vragen helpt daarbij.

Ook een lichamelijk onderzoek is onderdeel van het intakegesprek. Bijvoorbeeld om uw beweegruimte en flexibiliteit te testen of te laten zien waar u nu precies pijn heeft. Vervolgens overlegt uw fysiotherapeut de behandelmethode en het behandelplan met u.

Elke afspraak komt het lichamelijk onderzoek terug en is er een kort gesprek in de behandelkamer. Uw fysiotherapeut krijgt zo een goede indruk van uw conditie op dat moment. Na een eventuele verdere behandeling, gaat u aan de slag met de oefeningen in de oefenzaal. Welke behandeling, hoe lang en welke oefeningen hangt allemaal af van uw specifieke klachten. Wij leveren maatwerk.

Meer informatie of een afspraak maken?

Komt u voor het eerst bij de Fysiotherapie Lombardijen? Maakt u zich geen zorgen. We luisteren goed naar uw klachten en houden rekening met uw wensen. Voor meer informatie of een afspraak belt u met + 31 (0)10 419 08 40.