E-health is zorg op afstand

In sommige gevallen biedt zorg op afstand uitkomst. Bijvoorbeeld wanneer u door wat voor omstandigheden dan ook niet zelf naar onze praktijk kunt komen. Fysiotherapie Lombardijen biedt ook dan hulp. 

Praten met u en vragen stellen is een van de belangrijkste instrumenten die een therapeut heeft. Door u aan te horen en te zien hoe u reageert op vragen, krijgt de therapeut een goede indicatie van uw klachten. Dat kan ook online. Door videobellen via Skype of ons eigen systeem waar u kunt inloggen, kan een afspraak waarbij we elkaar zien toch plaatsvinden.

Tijdens een videoafspraak kan uw therapeut een diagnose stellen, u tips en adviezen geven voor oefeningen thuis of u uitnodigen voor een afspraak in onze praktijk op een later tijdstip. Indien nodig verwijzen we u eventueel door naar een specialist of uw huisarts. Mocht de therapeut reden zien om u zelf te willen bezoeken, dan plannen we een afspraak in voor therapie aan huis .

Videoafspraak aanvragen

Wilt u een videoafspraak aanvragen, belt u dan naar onze praktijk op +31 (0)10 419 08 40. Zij vertellen u meer over de werkwijze en boeken een afspraak met een van onze therapeuten.

U kunt zelf een videoafspraak aanvragen, maar ook uw thuiszorgmedewerker of mantelzorger bijvoorbeeld kan u daarbij helpen. Deze dienst wordt vergoed door de meeste zorgverzekeringen. Informeer hiernaar bij uw therapeut.