De podoloog zorgt voor uw voet gerelateerde klachten

Onze podoloog is gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van voetklachten en klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Denk ook aan klachten van uw enkel, knie, heup en lage rug. Daarnaast bekijkt een podoloog uw algehele houding. Haar doel is voorkomen dat uw voetklachten leiden tot andere klachten, de risicofactoren bepalen en uw klachten behandelen.

Door ouderdom, aandoeningen (als diabetes en reuma), blessures of een ongeval bijvoorbeeld, kan de loopfunctie veranderen. Uw voeten worden dagelijks zwaar belast en vormen een belangrijke basis in uw gezondheid.

Welke behandeling heeft u nodig?

Als podoloog onderzoekt onze therapeut u uitgebreid en behandelt uw klachten met bijvoorbeeld therapiezolen (steunzolen), taping, siliconenortheses en oefeningen. Daarnaast geeft zij advies over schoenen die u in het dagelijks leven draagt en over sportschoenen.

Bij Fysiotherapie Lombardijen zitten niet voor niets diverse specialisten onder een dak. De oplossing van uw voetklachten kan een combinatie zijn van onze specialisaties. De samenwerking tussen zorgverleners leidt tot een optimale diagnose en behandelplan om uw klachten te verhelpen.

Heeft u last van voetproblemen of klachten door voetproblemen en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Een afspraak met uw podoloog biedt inzicht en een oplossing voor uw klachten. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

× Direct je vraag stellen?