Praten met een psycholoog kan uw belemmeringen wegnemen

Een gebeurtenis met impact, zoals een verkeersongeluk, (bedrijfs-)ongeval, ziekte of aandoening kan niet allen een fysieke beperking met zich meebrengen, maar ook stress en mentale onrust veroorzaken. Praten met een professional helpt.

Onze psycholoog is verbonden aan Fysiotherapie Lombardijen om op een laagdrempelige en vertrouwelijke manier te helpen. Zij kan een diagnose stellen en begeleidt u vervolgens bij de behandeling van uw probleem of stoornis. Vaak bestaat de behandeling uit persoonlijke gesprekken, maar soms wordt ook uw omgeving bij de therapie betrokken.

Hoe gaat een afspraak met de psycholoog in zijn werk?

De eerste stap in het behandelproces is het intakegesprek dat ongeveer 60 minuten in beslag neemt. Het doel van de intake is het schetsen van een zo compleet mogelijke beeld van uzelf en de problemen waar u tegenaan loopt. De uitkomsten van de intake worden met u besproken. In overleg stellen we een behandelplan op. Aansluitend hierop starten we met de geplande behandeling om te werken aan het verminderen van uw klachten of problemen. Uiteraard wordt het proces tussentijds en afsluitend geëvalueerd.

Bij ons in de praktijk werkt psycholoog Fayola Cairo van psychologiepraktijk ‘Voel je Thuis’. Fayola is aanwezig op maandag en vrijdag. Alle informatie die u met Fayola deelt wordt strikt vertrouwelijk behandelt.

We nodigen u uit om een afspraak in te plannen of contact op te nemen voor meer informatie. 

× Direct je vraag stellen?