Revalidatie en re-integratie na ongeval

Wanneer u in het verkeer of tijdens uw werkzaamheden een ongeval heeft meegemaakt en lichamelijk letsel heeft overgehouden, kan dat vervelende klachten opleveren. Fysiek, mentaal of zelfs een combinatie van beide. Sommige klachten belemmeren u om de draad weer op te pakken, omdat u door fysiek ongemak minder beweegruimte heeft of omdat  u te veel prikkels niet goed kunt verwerken en dat stress oplevert.

In dit soort situaties kunt u onder begeleiding van diverse therapeuten werken om uw klachten te verhelpen. Denk aan combinaties van fysiotherapie, psychologie, sensitherapie, en een personal trainer.

Behandeltraject

Iedereen is anders en ook elke situatie is anders. Daarom kunnen we alleen tijdens een persoonlijk gesprek samen met u bespreken wat uw beperkingen zijn en wat u nodig heeft om te verbeteren.

Een behandeltraject bestaat meestal uit een combinatie van verschillende therapieën om van uw fysieke en mentale klachten af te komen. Wij helpen u graag met de communicatie naar uw (bedrijfs-)arts, werkgever, advocaat, verzekering, etc. Op die manier hebben alle partijen een goed beeld van uw doelen. Uiteraard behandelen wij uw informatie vertrouwelijk en overleggen we altijd met u voordat we met andere partijen communiceren.

Fysiotherapie Lombardijen heeft veel ervaring in het helpen van mensen na een ongeval. We bieden u zelf de juiste (combinatie van) therapieën en zoeken eventuele partners om ons te ondersteunen. Zo vinden we samen de beste mogelijkheden voor een doeltreffend herstelproces.

Onze hulp

Heeft u na een ongeval problemen met het uitvoeren van uw werk of hobby, heeft u moeite met uw dagelijkse activiteiten of voelt u zich gespannen? We helpen u graag terugkeren naar een fijn leefpatroon. Maak een afspraak met een van onze medewerkers en ontdek hoe wij u kunnen helpen.