Revalidatie na uw operatie of fit worden voor uw ziekenhuisopname

Revalidatietraining is een essentieel onderdeel van het herstelproces na een ziekenhuisopname of operatie. Maar wist u dat u sneller herstelt van een operatie als uw conditie op orde is? Plan uw ziekenhuisopname en zorg dat u fit bent.

Fysiotherapie Lombardijen biedt fysiotherapie aan voor mensen die nog een operatie moeten ondergaan en revalidatiemogelijkheden na uw operatie of ziekenhuisopname. De revalidatie richten we op uw gewenste doel. We helpen u werken aan herstel om op uw oude niveau te sporten of om uw dagelijkse werk en andere bezigheden te volbrengen.

De voordelen van een uitgebalanceerd revalidatietraject:

  • Het voorkomen van blijvende beperkingen, zoals een beperking in de beweeglijkheid van een gewricht of blijvende spierzwakte.
  • Het herstellen naar terugkeer op uw oude niveau. Dit kan betrekking hebben op sport, werk of andere dagelijkse bezigheden.
  • Persoonlijk advies voor het gehele traject, ook tot na de revalidatie. We helpen u bijvoorbeeld ook met het omgaan van eventueel blijvende en/of terugkerende klachten na een operatie.
  • Specifieke training voorafgaand aan de operatie. Dit berust op het ‘better in, better out’

De mogelijkheden in onze praktijkruimte

De praktijk heeft genoeg ruimte om te trainen. Met onze diversiteit aan therapeuten, behandelruimtes, fitnessruimte, apparaten en sportmaterialen bieden we u veel mogelijkheden om uw doelen te behalen.

Revalidatie is altijd maatwerk. We stellen een programma op naar uw wensen en mogelijkheden. Tijdens uw eerste bezoek, bespreken we vertrouwelijk in detail wat uw situatie is en welke doelen u heeft. Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

× Direct je vraag stellen?