Sportfysiotherapie volgens het ‘Return to Play’ model

Sporten is gezond voor lichaam en geest. Toch blesseren jaarlijks miljoenen Nederlanders zich tijdens het uitoefenen van hun sport. Wist u dat hardlopen, voetbal, volleybal, hockey en vechtsporten de meeste blessures opleveren?

Met specifieke revalidatietrajecten kunnen wij sporters helpen bij blessures. We benaderen de behandeling volgens meest recente ‘Return to Play’ modellen die de fysiotherapie te bieden heeft. Dat betekent dat we een aantal factoren laten meewegen, waaronder uw algemene gezondheid, uw type sport en het niveau en mogelijke andere factoren die een rol spelen. Denk aan uw werk, familieomstandigheden of prestatiedruk.

Met deze therapie zetten wij vol in op een zo spoedig mogelijke terugkeer in uw sport, zodat u weer kunt doen waar u zo blij van wordt.

Specialisaties

Onze therapeuten zijn in de loop van de jaren verder gespecialiseerd in het zo efficiënt mogelijk behandelen en verhelpen van sportblessures in verschillende takken van sport. Daarnaast hebben we veel ervaring in het samenwerken met sportverenigingen en trainers. Persoonlijk contact met en advies naar sportvereniging en/of trainers horen standaard bij het behandelproces. Onze revalidatieprogramma’s worden op maat gemaakt.

Geblesseerd geraakt of wordt u beperkt door fysieke klachten?

Bent u geblesseerd geraakt tijdens het sporten? Wordt u door fysieke klachten beperkt in het uitvoeren van uw sport en wilt u weer snel terugkeren naar uw oude vorm? We helpen u graag.

Bel vandaag nog met +31 (0)10 419 08 40 voor een intakegesprek.

× Direct je vraag stellen?