Als oedeemtherapeut kom je dagelijks in aanraking met mensen die een zware last met zich mee dragen. Mensen met oedeem hebben naast hun lichamelijke klachten als vocht in de benen, pijn en verminderde bewegingsvrijheid vaak ook een mentaal probleem. Soms schamen ze zich voor hun lichaam en voelen zich onzeker.

Bij een rustgevende praktijk voor fysiotherapie, met een innemende therapeut kan elke cliënt zich op zijn gemak voelen. De medewerkers luisteren aandachtig naar zijn of haar klachten zodat de client zich makkelijker openstelt voor de behandeling. Met een beter resultaat als gevolg. Daar streven we naar bij Fysiotherapie Lombardijen.

Om ons zorg-gerichte team te versterken, zoeken we per direct een

Oedeemtherapeut (M/V)

Wat we zoeken in jou

Onze nieuwe collega brengt bij elke client eerst de klachten in beeld. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld waarin werkzaamheden kunnen voorkomen als:

  • manuele therapie
  • lymfedrainage therapie
  • fysiotherapie
  • oefentherapie
  • wondzorg
  • littekentherapie
  • zwachtelen
  • advies en/of aanmeten van therapeutisch kousen

Natuurlijk hoort de verantwoordelijkheid voor verslaglegging in ons digitale systeem erbij. Ook in de nazorg met de juiste voorlichting en instructies ligt een belangrijke taak weggelegd voor een betrokken zorgverlener.

Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het prettig om in teamverband cliënten te bespreken. Je bent 2 dagen in de week beschikbaar. Je onderhoudt contacten met andere zorginstellingen indien dat de behandeling van de cliënt ten goede komt. Als je bekend bent met Intramed, dan werkt dat zeker in je voordeel.

Wat je moet weten over Fysiotherapie Lombardijen

We bieden diverse therapieën: fysiotherapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, manuele therapie, podotherapie en medisch pedicure. Dat doen we om onze cliënten optimaal te kunnen begeleiden. We stellen hem of haar centraal. Alleen in onderling overleg komen we tot het beste behandelplan en boeken we gewenste resultaten.

Onze volwaardige praktijk is voorzien van alle faciliteiten om de client zo optimaal mogelijk te helpen met diverse behandelkamers en een ruime oefenzaal. De praktijk is centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Bij de praktijk is parkeren gratis.

Neem vandaag nog contact met ons op (06 41362254 of stephan@fysiotherapielombardijen.nl) als je een vaste baan zoekt of als je als zzp’er bij ons aan de slag wilt. We staan open voor diverse samenwerkingsvormen.

× Direct je vraag stellen?