Nieuwe maatregelen

Afgelopen week heeft premier Rutte tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat de maatregelen verder worden aangescherpt. Wat dat voor jouw behandeling of training bij Fysiotherapie Lombardijen betekent, leggen we je hier graag toe. Zo weet je direct waar je aan toe bent. Het is juist nu ons doel is om jou de zorg te blijven bieden die je nodig hebt, op een veilige en verantwoorde manier. Startdatum van de ‘nieuwe’ maatregelen die we hier uiteenzetten is 14 oktober, deze zijn dus al in gegaan.

We doen er alles aan om jouw behandeling veilig te laten verlopen. Voor de fysiotherapiebehandelingen verandert er op dit moment niets. Op de praktijk gelden nog steeds de maatregelen van het RIVM. We vragen iedereen bij een bezoek aan de praktijk:

  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Desinfecteer je handen;
  • Hoest of nies in je elleboog;
  • Draag een mondkapje.

Heb je klachten, of moet je om een andere reden in thuisquarantaine? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk, we zetten de afspraak voor je om naar een online fysiotherapie consult.

Lees hier meer over de maatregelen

Sporten voor iedereen die fit wil blijven

Vanaf 14 oktober 22.00 geldt dat (amateur)sport in teamverband voor volwassenen niet langer is toegestaan. De beweeggroepen en medische fitness vallen niet onder teamverband en zijn daarom toegestaan binnen de gestelde maatregelen. Als de maatregelen directe gevolgen hebben voor jouw training, informeren we je daar zo snel mogelijk over. Mocht er bijvoorbeeld iets veranderen aan het tijdstip of de locatie, dan nemen we persoonlijk contact met je op voor een passende oplossing.

Veilig sporten bij ons in de praktijk tijdens Corona

Online consult bij verkoudheidsklachten

Vanwege de huidige maatregelen is het bij verkoudheidsklachten niet mogelijk om naar de praktijk te komen. Om toch de zorg te kunnen bieden die je nodig hebt, verplaatsen we jouw afspraak automatisch naar een online fysiotherapie consult. Een online fysiotherapie consult wordt ook vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie.

Lees meer over een online consult

Wij als therapeuten handhaafden de maatregelen al sinds de eerste lockdown. Nu is het van belang dat de bezoekers zich conformeren aan de nieuwe maatregelen. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat verdere verspreiding van het virus tegen wordt gegaan.

× Direct je vraag stellen?